Msn 2009

Msn messenger yine güzel bir yenilikle sizlerin karşısında. Msn messenger 2009 sürümünü çıkarmıştır. Gayet bu msn sürümü herkesin büyük bir beğenini kazanmıştır. Tabi benimde 🙂 Evet şimdi biraz bunun özellikleriden bahsedelim.

Msn Messenger 2009 Özellikleri:

# Arkadaş listenizde gruplar oluşturabilir, listenizi gruplara göre veya çevrimiçi/çevrimdışı olma durumlarına göre sıralayabilirsiniz.

# Listenizde ekli olan kişilerle yazışabilir, web kamerası aracılığıyla birbirinizi görebilir, sesli arama sayesinde de aynı zamanda birbirinizle konuşabilirsiniz.

# Listenizdeki kişilerin durumlarını görebilir, Messenger’a girdiklerinde (çevrimiçi hale geldiklerinde) onlarla yazışabilir veya çevrimdışı olsalar bile mesaj yazabilirsiniz. Çevrimdışı olarak gönderdiğiniz mesajlar, kişi çevrimiçi olduğunda kendisine iletilir.

# Gizlenmek istediğiniz durumlarda çevrimdışı görünebilir ve bu durumdayken istediğiniz kişilerle yazışabilirsiniz. Ancak görüntülü yazışma ve dosya gönderme gibi özellikleri kullanabilmek için çevrimiçi durumuna geçmeniz gerekir.

# Listenizdeki kişilerle bilgisayarınızdaki dosyaları paylaşabilir ve çevrimiçi durumdayken bilgisayarınızdaki bir dosyayı onlara gönderebilir ve onlardan dosya alabilirsiniz.

# Yeni ileti, e-posta, titreşim vs. aldığınızda isteğinize bağlı olarak görüntülü ve sesli olarak uyarılırsınız.

# Bir arkadaşınızla konuşurken başka arkadaşlarınızı da konuşmaya davet ederek bir telekonferans yapabilirsiniz.

# Listenizdekilere Messenger’ın içinde bulunan ve sonradan ekleyebileceğiniz hareketli ifadeler, göz kırpma animasyonları ve titreşim gönderebilirsiniz.

# Messenger pencerelerinizin renklerini ve arkaplanlarını istediğiniz gibi değiştirebilir ve size özel bir görünüm oluşturabilirsiniz.

Kurarken Hata Alıyorsanız:

# Güncel olmayan bir XP sürümü kullanıyorsanız inndirdiğiniz “Yükleyici” çalışmayabilir ve “windows update agent” ile ilgili bir hata mesajı alabilirsiniz. Bu hata mesajını alıyorsanız buraya tıklayarak gerekli dosyayı indirip kurabilirsiniz.

# Windows installer 3.1 ve üstüne sahip değilseniz buraya tıklayarak gerekli dosyayı indirip kurabilirsiniz.

# Bu iki dosyayı kurduktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatıp internete bağlı haldeyken yeniden yükleyiciyi çalıştırmayı deneyiniz.

# Windows Installer hatası alıyorsanız : Buraya tıklayarak Windows Installer CleanUp Utility uygulamasını indirebilir, çalıştırdıktan sonra bilgisayarınızı baştan başlatarak MSN kurulumuna devam edebilirsiniz.

TÜM paketlerin dahil olduğu sürüm : Buraya tıklayarak uygulamanın tüm paketlerini içeren tekli kurulum dosyasını (130 MB) indirebilirsiniz.

Msn 2009’u İndirmek İçin:

http://rapidshare.com/files/187046958/msn2009.zip

Diğer Benzer Yazılar:


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir